Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J B

Men jag tror nog att vi snackar
runt varandras ord
Där båda försöker få den andra att förstå
och ingen lyckas

Eftersom båda två är fullt upptagna
med att få den andra att förstå
Så det blir en evig rundgång
som slutar i kortslutning

Och här är vi nu
bara vi två
Julia Briger




Fri vers av Jenny Jönsson
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-07-31 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Jönsson
Jenny Jönsson