Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläkt



Paranoida rörelser
i universum
Onda varelser
Onda frekvenser
Systemets mörka sidor
Spelet om pengarna
Kopiösa mängder kärlek
Underhålla sina egenskaper
genom självinsikt
Psyke sår tvivel




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-17 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP