Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta, fånga, må

Akta från spjuten som kan träffa artären,
Akta från skottet av pistolen som kan beskriva vägen,
Akta från blodet som såldes i misären,

Akta från världen, akta från världen, akta från världen.

Hitta vägen i drömmen när du gräver,
gräv bara om dina tårar är värt det,
Måla blodet med pensel på läder,
fånga färgen från det soliga vädret
Byta svärdet mot kärleken som väger,
men sälj din kärlek så länge den ärver.

Fånga världen, fånga världen, fånga världen

Hela världen är bara atmosfären,
Så låt din stolthet försvinna ifrån hälen,
Diamanten som du på vägen sträver,
Blir bara guldet som djävulen äger

Så på vägen, längst vägen för själen, blir första gången som du ser att du väger.

Du har kärlek, jag har kärlek, vi har kärlek.
*skriven på en onsdag




Fri vers av Döda vinklen
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-19 00:43



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Ser ut som en rap-text. Tänkte du så när du skrev den?




2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Döda vinklen
Döda vinklen