Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄTT OCH BELÅTEN

SOLÖGA

Solgult solljus lyser mot mig,
ljuvt doftar sommarmaten.

Tillredd för två, som nyss älskat.

Rör du med gaffeln i äggets gula.
Sprids åter doften,
av nyss njuten mogen kärlek.

© Bosse 21 januari 2022.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-01-21 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten