Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du egentligen?

 

Jag känner inte igen ditt ansikte
Det påminner om ett inbördeskrig
Samtidigt som om siffran noll är ramen för själen
på en vägskylt mot undergången
Har mänsklighetens historia kanske mött dig förut?

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-24 21:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mänskligheten förnekar sig aldrig, gång på gång på gång
Smart fångat av dig
2022-01-24

  Kajan VIP
Knivskarp och utan minsta dissonans. Stor applåd .
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP