Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla fritt

Det finns en plats
inom mig,
ett djup
ur vilket livet
strömmar fritt
En underjordisk källa
Ett eget universum

Det händer
att jag stundom
släpper taget

och låter mig falla




Fri vers av novembersol VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP