Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade dikter

Du är vacker som du är
dina ögon säger mig det
Du är kärlek
dina handlingar visar mig det
Du är ljuset i mörkret
för det är dig jag ser

--------------------------------------------------------------------------------
Låt morgonen gry
när det känns som värst
lysa upp mörkret som tagit grepp
Låt skymningen komma
när jag utmattad vill somna


---------------------------------------------------------------------------------
På ett stormigt hav
går min färd
kämpat för liv
när döden funnits nära
ärrad av livet
har jag rest mig fler gånger
än jag fallit





Prosa av Katarina W
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-26 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina W

Senast publicerade
Världen
Blandade dikter
* Se alla