Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snurriga sommartankar...


Öländskt Opium

 

 

Vallmon längs vägen

ger en psykedelisk kick

opium för folket

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av steffe struts
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-07-31 20:44



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Liten kul kick!
2006-09-14

  Jessica Ebbesson
Håller med Cris, njut den med ögonen och självklart med hjälp av dina ord.

Har ett foto på denna sköna blomma bland mina bilder http://www.poeter.se/exhibition.php?exId=810&picId=10443

2006-07-31

  Cris
Mycket bra opium
kan insupas med fördel
in genom ögonen
Öppna ögonen och rikta dem
åt de röda. Håll blicken öppen så att
vallmon hinner registreras in i hjärnan

Detta kan bli vanebildande och man
vill ha mer. Men är totalt ofarligt.
snarare kan det stärka och ge
minnesfragment att plocka fram
i svåra stunder.

Uppåtstjack i klass I
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts