Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanada, Ottawa


Jag är så rörd, trodde världen var körd
highway to hell med hela samhällsmaskinen
slutstation utan tillstymmelse till passion
tårar, från begravning till fest
motståndsrörelsen visar musklerna
rullar med tradartyngd
50 000 fordon
världens längsta frihetskonvoj
motståndet saknar motstycke
men människan kommer till en viss gräns
så blir det pallnit inför förtryckarna
Vaccinmandat och covidpass
passar inte i en demokrati
hela konceptet
bygger ju på att människan är fri
Frågan är nu vem som är chaufför
  - Go truckers Go
ni som med stoltheten i behåll
rullar rakt in i historieböckerna




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-29 13:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jo protestera mot
Vaccin o ökad klimat
-värme. Går väl an?
Och behövs ju det med!
Men tyst om det verkligt
största hotet
Mot hela mänskligheten
Nämligen Kärn-kraft o
Kärn- Vapen tillsammans
Med alla Miljö-gifter
Snart i var mans mun
Med olika sjukdomar
samt infertilitet som
Kommande framtida
Följd. Men det är väl
För jobbigt att ta upp
Bäst då tjafsa om
Klimatet o Vaccin-pass?
Ursäkta om denna
Kommentar spädde
På än mer av. ..
(kommande)
obehaglighet?
En får väl leva
så gott det går
Ändå. ..?



2022-01-30

  Kajan VIP
Det mest tragiska är att det ens har blivit så här, att människor ställs mot varandra istället för ett samhälle med utrymme och en levande debatt.
2022-01-29

  Kungskobran VIP
Fakta
Nio av tio som hamnar på intensivvård i Sverige pga covid infektion är ovaccinerade.
Tänk tanken om ingen alls hade vaccinerat sig.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP