Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exhalera


exhalera

att andas
är svårt just nu

sa hon
till sitt hjärta

men jag fortsätter
ändå

inhalera




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-29 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta