Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket är blodet


bläcket är blodet
i den vita kroppen

det ljudlösa
språket

hon föddes
för att tysthet

tala


















Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-31 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta