Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Av månen blir det ingen skugga


Chockerad människa

Ett minne av förnedring!

Under tider av intensiva studier

På väg mot det riktiga livet

Inspark på inspark i ett mörkt rum

Utsatt för förnedring

Uppmanad att springa naken i skogen!

Nedprutad med vattenpistol

Metoderna har numera förändrats

Via dator och internet

Numera skickar en del mobbare

Tusentals e-post med datavirus

Bilder på nakna människor

Och påhittade penga erbjudanden

Till våra privata hem

Ur chocken kommer något

Nytt fram ur ansiktets och själens förnedring

Är du resistent mot förnedring?

Klarar du av att bära chocken?

Av en intensiv bearbetning och prövning?

Vart vänder sig en ensamen människa?

När den blir utstött och förnedrad?

Av sabotage vänliga utstuderade metoder?

Avslöja chocken och gör dig resistent!

Bed till Herren vår Gud som allt ser och hör!

Imorgon har det förändrats!

 

Taleptox Skrev

Den 20220131

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-01-31 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP