Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld

Våld kan vara kärlek.
Man måste dra ett
tydligt streck mellan
sig själv och fienden.
Ingen annan kan
göra det åt en.
Våld som en handling
av empati och solidaritet.
Våld som det enda som
återstår av självförsvar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-02-01 00:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Våld som självförsvar när man har prövat allt annat kan vara relevant. Annars inte. Våld föder våld
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP