Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alldeles vanligt originell dag

En alldeles vanligt originell dag som slutade med att jag och Fröken Klös kysste varandra:

Klockan 8: Jag är gråtmilt sentimental, ligger och tjurar högstämt när jag lider med de små fåglarna som fryser övergivna och sorgsna.

Klockan 10: Jag är fly förbannad, arg som en bålgeting, sen jag lyssnat på ekot angående psykopaten Putins snuskiga översittarattityd.

Klockan 12: Melankolisk som en klockren skogstjärn så sjunker jag allt djupare ned min depressions hopplösa avgrund helvetet.

Klockan 14: Glad som en lax dansar jag shottis med mig själv så att lyckan spritter i kåken och den muntre grannen knackar på och vill låna snus.

Klockan 16: Efter middagsluren så är jag rent av suicidalt svartsynt och en desperat ångest kör runt i själen, psyket känns som en soptipp.

Klockan 18: Meditation, bön, följt av en skön kontemplation under vilken jag ber Gud att bygga upp allt som jag har raserat under dagens lopp.

Klockan 20: Jag och min enda vän Fröken Klös dricker hembränt och lyssnar på musik och dansar, sen har vi en alldeles utmärkt erotik på golvet.

Klockan 22: Sorgen kommer över mig som en tsunami som försöker att visa hänsyn och Fröken Klös håller mig i sin famn och tröstar.

Klockan 00: Jag dör av utmattning efter ännu en perfekt och omväxlingsrik dag under vilken jag har vuxit som människa och Fröken Klös och jag ligger sked och stjärnorna de tindra.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-02-03 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP