Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gå skilda vägar du och jag


i min ungdom var Du
en tv-kanal,
en fjärdedels telefon,
knappt ens en datamaskin än
och jag
jag hade inte fått pubeshår
eller bas på rösten
Nu är du allt och mycket till:
kanaler av kanaler
telefoner som i sig själva är
datorer med snabb
uppkoppling.
Utvecklande utvecklande, så på med påbyggnad
- Själv ser jag ner på det som är kvar av livslavan
i mig
Här pågår
Nedmontering, avveckling och skövling
Kalhyggen och rivningskontrakt
som reas ut




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-04 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP