Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Väljer dånet från när tåget äntrar perrongen
Framför tystnaden som ekar ifrån skogen

Mitt hjärta rymmer ljuden ifrån torgen
Glasen som höjs för att dölja sorgen

En sol nedsänkt i öster
Målar hjärtat full av färger
Målar hjärtat full av liv




Skapa | Skriva av David Sköld Sällström
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-04 18:50



Bookmark and Share


  Ordsus
Vemodigt och vackert.
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

David Sköld Sällström
David Sköld Sällström