Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Hon kysser mig farväl och försvinner bort
Tåget anländer i tid
Hon slår sig ner vid första bästa säte
Jag står tyst och svärtan tar vid

Perrongen är mörk och andas betong
Kylan biter tag i hjärtat
Långsamt rullar du bort i horisonten
Jag tar rulltrappan upp mot smärtan

Jag går genom ett folktomt centrum
Smaken av hennes tunga ligger kvar
En kyss så len att allt står still.
En melodi av dig som aldrig klingar av

Du skriver en text att allt är bra
Bara några rader av ren vänlighet
Jag svarar med en kärleksdikt om min längtan
Hon skickar en bild av sin härlighet.




Skapa | Skriva av David Sköld Sällström
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-02-15 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Sköld Sällström
David Sköld Sällström