Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundby Kyrka

Lundby kyrka, tjälen ligger hård som is
Bruna grenar i buskage längs en stig

Förlåtelsen är buren i sten bredvid
Lundby kyrka, tjälen ligger hård som is

Lundby kyrka, tystnaden bär upp vreden
Tårarna är som bensin på elden

Lundby Kyrka, ett tomt torn mot himlen
Lundby kyrka, frusen mitt i vintern




Skapa | Skriva av David Sköld Sällström
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Sköld Sällström
David Sköld Sällström