Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är där

Hon läser mig som pianot spelar sånger
Jag värjer mig från det och jag ljuger

Hon vilar huvudet mot kudden
Jag ser att hon ser och fäller ner skärmen

Tårarna fyller tomrummet för stunden
Hon är där, vilar huvudet mot kudden.




Skapa | Skriva av David Sköld Sällström
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-04 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Sköld Sällström
David Sköld Sällström