Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel och levande igen

 

Ditt ständiga tigande
och förnekande av
sanningen kommer
att öka risken för att
du ska bli både fysiskt
och psykiskt sjuk.
Din själs landskap
kommer att erodera
och förvandlas till öken
och du kommer att sitta
utan vänner i den stekande
hettan, bitter och förgrämd.
Din skenheliga mask har vi
sett igenom för länge sedan
och din lögnaktiga övertygelse
är både omogen och patetisk.
Du mamma och pappa förstörde
mitt liv utan att ni ens märkte det.
Du är en sjuk och vilsen människa
och jag orkar inte vara förbannad
längre, jag har fullt upp med att
laga och och plocka ihop resterna
av det som ska föreställa mig.
Det är synd om människorna
men jag har bestämt mig för att
jag ska bli hel och levande igen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lycka till <3

förut var jag trasig och död
sen var jag levande och 1*1^2=4
nu är jag hel och död, men inte en död drömmare
man kan inte ha allting :|
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP