Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt älskade och härligt viljestarka Sverige!

 

Jag är så stolt över att vara svensk och att bo i Sverige, det överlägset bästa landet i världen.
Så vitt jag förstår så finns det inga som helst problem i vårt härliga och väluppfostrade land.
Miljön är i topptrim och alla fina medborgare mår bra och är bara glada och harmoniska varje dag. Industrin går för högvarv och ingen arbetare känner sig stressad eller lågavlönad.
I vårt välfärdsland Sverige är det solidaritet och empati som alltid står överst på dagordningen och alla hjälper varandra och absolut ingen behöver känna sig ensam, övergiven eller mol allena framför gokväll med en risifrutti.
I det stolta Sverige tar folk ett vuxet och moget ansvar för sig själva och varandra så det går minsann ingen nöd på världens bästa, käraste, vackraste och starkaste folk. Volvo, ABBA, Björn Borg, Ingemar Stenmark och så självaste giganten Selma Lagerlöf!
(Ja lite problem har vi ju, men det är så pass marginellt att det knappast märks eller syns i statistiken.) Att leva är att vilja sa faktiskt den briljante jag själv. Alla stolta svenskar älskar Sverige och så är det med den saken helt enkelt. Nu ska jag bada naken i mitt älskade Östersjön, världens mest välmående och rena innanhav med ett myller av alla sorters fisk. Ajö




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 20:28



Bookmark and Share


  Foohexa
Glöm inte arbetsträning.
Att äntligen kunna sätta diagnoser på var och varannan samt plocka in människor med missbruksproblem, deprission och dyl som gratis arbetskraft.
Tur att erikshjälp och dyl har samma frilansare mellan arbetsförmedling, krimvård och kommuner så svenssonhjärtat kan klappa lite skuldfritt.
Pengarna?? Dom går ju till löner för dom som ska se över så att jobbet görs och tider hålls. Resten skänks till "projekt"
Vilka projekt? Herregud, bry inte ditt lilla huvud om det vi har ju ett hjärta på loggan ser du väl

:)

2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP