Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är sommarens fel!

 

Satans sommar!
Äckligt gräs!
Bedövande kvalm!
Förbannade mygg!
Midsommarens snusk!
Jävla fåglar!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-06 21:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Äntligen en antisommardikt! Befriande.
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP