Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min instinkt är att älska

Jag söker och jag
väljer sanningen
för jag vill inte gå
vilse i mörkret.
Min instinkt är att
älska för all kraft
utgår från kärleken.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-02-07 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP