Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädret (med Polarpriset.)

 

I realand fisk hind lån ordprost.
I porra blötaland smiska hindar.
Ett trögsmyck knyger sig vakta
gupp snövit i kung håkons skägg.
Blöjmoln regns ordprostlusten i
rombination häd väd normskyar.
Iggy Pop har fått Polarpriset jag
var och råg lonom i juli 1987 jag
minns att vädret var så strålande.
I Fåne biskållande hägn blå het i
guppmansand piska skyar blockalt.
Mag hår hov ratt snacka hör rig bock
hag skönskar ser balla män blod snäll! ?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-02-08 20:07



Bookmark and Share


  Foohexa
Svina surrar och mumlorna hurrar. Fallmenheten varnas! XD
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP