Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fantastiskt aldrig sinande överflödet

 

Nyhetsuppläsaren på TV kan ju inte rå för att hen lider utav psykisk ohälsa. Jag har också lidit utav psykisk ohälsa och det är absolut ingenting att skämmas för. Men det kan ändå kännas pinigt när någon kommer och påpekar något som man själv inte har en susning om.
Den psykiska ohälsan är väl också en slags global Pandemi som ingen vet var den först bröt ut. Kan orsaken till ohälsan vara att vi i allmänhet lever och tänker helt fel och att Själen är satt på undantag. Många av oss underbara människor lever i ett permanent undantagstillstånd i vilket Solen hela tiden har gått i moln. Samhället är inte skapt för oss tvångsanslutna medborgare. Alla behöver vi kärlek i ett fantastiskt aldrig sinande överflöd.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 20:09



Bookmark and Share


  Foohexa
Samhället skulle vara för individen.
Nu är det tvärt om och den som inte lever upp till kraven sjukförklaras
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP