Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock botten

Jag minns
när rocken gick
på grund,
på själarevets
hårda botten,
Hultsfred nittifem
vi åkte mitt i natten
ner från Värmland
hann knappt ner i säcken
innan tandborstningspatrullen
gick på tältturné
sen minns jag lera,
skit och dåligt ljud
nötta riff
och trötta fyllor
ett Pantera i lågform
med reklamfilmsryt
om röka gräs
varenda satanist
i norra hemisfären
skulle se Slayer
och uppe på taket
till vår orangea Volvo
stod en yoghurtburk
hela helgen
i solgass
undrar vad som blev
av den
redan andra kvällen
blev tältet stulet
och allt däri
småtimmar i baksätet
på en 142:a blir kalla
men Sator var en ljuspunkt
och Nina Persson
la sig
som bomull runt hjärtat
vi tvättade röven
i Hulingen
och drog upp till Värmland
innan skiten ens
var slut
Marinellaflaskan,
vår heliga relik
åkte med hem
oöppnad




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-09 12:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Veket äventyr
2022-02-09

    Sefarge VIP

Minnesvärd
Tonfärgad
Ordfläta!
;)
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP