Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

 

Fjärilar har förföljt mig den här veckan. TV-program om dem och lite här och där.
Kanske det handlar om syncronicitet.
Barn i Auschwitz ritade fjärilar på väggarna som en symbol för att de kände på sig att de snart skulle dö. Jag hoppas verkligen inte att jag ska dö snart. Det vore försmädligt och snöpligt. Jag är så tacksam för att jag lever.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-10 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det beror helt på. som med blommor, alla har olika namn, olika betydelser.

en sorgmantel (svart) betyder att någon nånstans har trätt över till andra sidan. kanske nån du känner, eller en släkting.

en apollofjäril (stor, vit, rund) däremot, det är att dina drömmar snart går i uppfyllelse.

typ. vet inte så mycket =)
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP