Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyftan



Det känns som att livets tråd
håller på att brista

Klyftan i mörkret
är oöverstiglig
och dessa
övernaturliga kontakter
med andra världar
har tagit över mitt väsen

Är mitt öde besegrat
av en okänd ande
eller är det
lyriskt högmod




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-10 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP