Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtra våra hjärtan

Blixtra våra hjärtan.
Ut med all smärtan.
Gråten som strömmar
i dina svarta drömmar.
Världen ett slukhål.
Mer än vad vi tål.
Svårt att komma loss
från folk som ej älskar oss.
Deras godtycke och svek.
Livet är inte en kul lek.
Blixtra våra hjärtan.
Ut med all smärtan.
En psykokontaminerad miljö.
Ska vi lägga oss ned och dö?
Inom oss finns ett paradis.
Där råder inte någon kris.
Gråten som strömmar
i dina svarta drömmar.
Jag älskar dig min vän.
Känn hoppet lever än.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-11 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP