Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till Gud

Den starkaste ömheten
och glädjen har jag alltid
främst funnit i den djupaste
och svartaste avgrunden
där kärleken och sanningen
är tätt sammantvinnade
med en smärta som talar
om för mig att jag är en
människa och inte en
hjärntvättad samhällsvarelse
som lydigt rättar sig i ledet.
I den djupaste avgrunden
uppenbarar sig ett ljus
som leder mig på den
rätta vägen hem till Gud.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2022-02-12 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP