Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vänner kom och dansa på mitt begravningsparty!

 

Dansa på mitt
begravningsparty,
kom var inte ledsna
och förkrossade, kom
kyss min kista för jag
har bara utvandrat till
en mycket skönare
tillvaro i en mycket
vackrare verklighet.
Drick er nu riktigt
duktigt berusade
och njut av att dansa
en erotiskt tryckare
till min ära, jag som
hade så goda avsikter
och intentioner men ändå
så gick allting så käpprätt
åt helvete, minns mig för
allt det som jag innerst inne
ville av kärlek och solidaritet.
Jag dog när jag var som mest
på dekis och min misär var
alldeles gränslöst bedrövlig.
Att leva som en sann och
äkta människa är omöjligt
men nu är jag äntligen
härligt och underbart
död, sköt om er nu.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-12 19:26



Bookmark and Share


  Foohexa
Saker och ting kan förändras snabbt som du vet. Även till det bättre.
Det är många begravningar innan din mer belägen att dansa till
Dansa du också:)
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP