Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer aldrig att hamna i en classic collection

Jag kommer alltid vara min egen version av Elizabeth Bennet, långt ifrån en perfekt individ har mina fördomar, misstänksamheter och vägrar att be om ursäkt för min mänskliga natur. Jag är ärlig när jag uttrycker att mitt hjärna vill sluta älska dig men mitt hjärta vet inte hur....

Trots sanningen ovan finns min stolhet kvar, jag tänker inte be om ursäkt för vart jag kommer ifrån och allt det min familj inte har, din materiella och sociala bakgrund har aldrig riktigt gjort mig avund.

Jag kommer alltid att vara min egen version av Elizabeth Bennet, men du är långt ifrån Mr Darcy, precis som jag är du en stolt individ, Till skillnad från mig kan du aldrig lägga din stolt åt sidan, nej detta är något du inte kan göra alls, utrycka de orden som berör mitt hjärta mest, de som fastnat i din hals....

Jag kommer alltid vara min egen version av Elizabeth Bennet, är ärlig när jag uttrycker att mitt hjärna vill sluta älska dig men mitt hjärta vet inte hur. Jag har accepterat att du och jag aldrig kommer att hamna i en classic kollektion. Ingen njuter av att läsa en kärlekshistoria där det visar sig att hela berättelsen var en illusion.




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-13 08:57



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ja, "Stolthet och fördom" kanske bara är en tom fantasi när den är som mest vacker?
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP