Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång

Sjunger för dig

Lätta på bördan

Frigör

H järtat

Kom var stark

Lyft hela dagen

Till en rymd

Fall inte

Gör rummet 

Till en ny labyrint

Följ hjärtats inre gångar

Av klingande kärlek

I ljuset

 Bevara skänker tröst

Kärleken fyller alla tomrum

Älska livet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-14 13:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2022-02-15

  Marita Ohlquist VIP
En fin text att läsa och begrunda.

Fastnade speciellt för
"Kärleken fyller alla tomrum"
2022-02-14

  alicja lappalainen VIP
levnadsglad och entusiastisk med en betoning på kärleken och sång för den andre.
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP