Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 47

 

Älskade Gud hjälp alla stackars jävlar där ute. Kom med Din känsla av hopp mitt i det allra mest hopplösa och förtvivlade.
Kom med Din kärlek som inte tittar i någon meritlista utan sträcker ut en hand till den som ligger utslagen i en öken av en monoton misär.
Gud kom till alla som har kört fast i en härva av lögner och en destruktiv normalitets taggtråd runt själen i en ond spiral som endast leder till en kylslagen ensamhets meningslöshet.
Att sitta på sin ålders höst och kolla på det tusende avsnitt av Gokväll och äta risifrutti när ingen har tid eller lust att träffas eller höra av sig och känna besvikelsen bränna i hjärtat.
Gud hjälp oss att göra samhället till en plats för glädje och empati, medmänsklighet och frid.
Må vi öppna våra hjärtan för varandra idag.

I Jesu Kristi Namn - Amen ?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-02-14 14:50



Bookmark and Share


  Foohexa
47?
Bra val utav siffror men varför?
:)

2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP