Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem och vad väljer jag att vara idag?

 

Demonen självgodhet, självtillräcklighet och självbelåtenhet kan vara väldigt svårt att få människor att inse och förstå att de är besatta utav. Lägger man till trygghetsnarkomani och egoism så behövs det en mycket professionell och duktig exorcist för att lösa problemet.
Har världen någonsin varit sjukare än vad den är nu? Det står och väger mellan ljus och mörker, kärlek och likgiltighet och empati och cynism. Människan kan vara ett monster och odjur. Människan kan vara ett mirakel av godhet. Vem och vad väljer jag att vara idag?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-14 16:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En välskriven text med en viktigt fråga . "Vem väljer jag att vara idag?"
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP