Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggdroppar

Pulsen slår,
ensam men kanske,
jag dig får.

Öppen för dig,
känn fukten
inuti mig.

Viskar i ditt öra,
nått som ingen annan
får höra.




Fri vers av junistjärnfall
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-14 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

junistjärnfall