Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsteräng

Jag vill blåsa om kull,
vara en våg som dyker ner i dig.

Brisen på ängen,
knottror på min hud.





Fri vers av junistjärnfall
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-14 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

junistjärnfall