Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans natt

Kalsongerna är snea tankarna trängs
Huden är klibbig huvudet sprängs
Sängen gungar lakanen gråter
Det ligger en människa i sängen som skäms

Benen stapplar WCen spolar
Musklerna slappar tänderna molar
Golvet går i ide låset slår igen
Larmet slåss mot tystnaden

Livet här som iskalla sekunder
Livet här i väntan på ett under
Kom hit och ge mig nå’t som söver
Jag behöver dig som söker

En varm hand som tar om hand
En varm själ som vill mig väl
En kofta som värmer och snusar
Ett lugn för ett hjärta som rusar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-15 02:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhhh....denna kändes. Hoppas den där handen kommer, den behövs.
2022-02-21

  Kungskobran VIP
Hoppas att någon kommer tröstar och värmer
2022-02-15

    Lena Staaf VIP
En längtan efter värme, omtanke och trygghet.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP