Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universums komponenter

 

hej klockan blå trallvänlighet när jag planerar att vara aldrig bakom de illvilliga skrattens alla mår bra för att när som att kanske och att känna världens hastiga puls stormig och empatisk i riksdagens alla kroppar som glöder av rosa spunnet socker med sin bygga rygga snygga jag hör inte vad det är du säger bara vad det är klockan kanske och att känna döden som skrattar av en tur på ICA Supermarket långt innan aldrig strax bakom alltid Aftonbladet eller Expressen att förgås inför universums komponenter med blåbärssoppa.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-02-15 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP