Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din spegel

Jag är din spegel
som reflekterar
hur vacker du är.
Genom mig kan
du se ljuset,
i mörkret som
dominerar.
Kyss mig medan
dina läppar
ännu är röda
och ditt pumpar
ömhet och längtan.
Helvetet är ute
och söker efter dig
men hos mig är
du trygg älskade.
Jag är din spegel
som reflekterar
hur vacker du är.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-02-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP