Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energiströmmar



Ett olöst mysterium
är tråden till mörkret
vilken spänner från
liv till död
Vibrationerna ger
en föraning om
vad som kommer
att hända
inom en snar framtid
när den kemiska processen
är fullbordad




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-15 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP