Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet

 

Människor som inte
har förmåga att hjälpa
varandra för de har
nog upp med sig själva.
Helvetet att sitta ensam
med sin ångest och inte
ha någon att vända sig
till i en tillvaro där det
råder ett hundra grader
kallt och kolsvart kaos.
Akutpsyk lockar inte men
det finns inget alternativ.
Livet är en surrealistisk
mardröm som det inte
går att vakna upp ur och
det finns ingen att prata
med för alla har nog upp
med sig själva i ett helvete
i vilket allt har gått sönder.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-02-16 14:29



Bookmark and Share


  Foohexa
Du kan ditt språk utantill
Du vinner i dina förklaringar
Du vet vad du snackar om:)
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP