Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkertal

När även de till synes psykiskt friska, lyckade och funktionella människorna går och bär på en psykisk diagnos - hur högt är då mörkertalet för psykisk sjukdom? Varför är man så snabb med att ställa diagnoser på barn och ungdomar men inte på vuxna människor?
Vad är det för slags samhälle vi har skapat i vilket människor går sönder och under, en tidsanda i vilken folk kvävs och går på knäna.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-16 14:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att barnen får diagnoser är enda sättet att få fram lite extra resurser till dem som har svårt att klara skolan. Vuxna får klara sig bäst de kan.
2022-02-16

  rostspik VIP
Grundskolan är ju ganska kaosartad idag med klasser på 30 elever, aldrig tyst, flummiga läroplaner, vikarier etcetera.
Återförstatliga och återinför tyst i klassen och handuppräckning.
2022-02-16

    ej medlem längre
läs upp om MK ULTRA. det är en förgrening till psykiatrin.
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP