Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

Tänk om vi skulle älska
varandra lika mycket
som vi älskar våra
hundar, katter och småbarn.
Vad skulle hända i fall vi
älskade varandra lika mycket
som vi älskar våra mobiltelefoner,
datorer och televisionsapparater?
Tänk om vi skulle älska oss själva lika
mycket som våra strömningstjänster.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-16 15:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul men hemskt skrivet!
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP