Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underbara Katarina Sandström på Rapport

 

Jag vet att det är på MIG som hon
riktar sin magiska blick och att hon
och för ett viktigt och intimt samtal
i det fördolda, i en annan dimension,
i det kollektiva undermedvetna.
En ängel känner alltid igen en ängel
och jag hör inte vad säger när hon
förtrollar, förhäxar och hypnotiserar
mig samt dessutom önskar MIG en
trevlig kväll i dyning efter dyning.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-16 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo, perfekt. kontrollera vad du tänker, och sen får dig att tycka om det också. nej tacka vet jag xvideos (för njutning) och bitchute (för gnäll) istället..
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP