Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kompromissar inte

Jag anpassar mig inte
och jag kompromissar inte.
På det sättet är jag hänsynslös.
Jag förhandlar inte om
kärleken och sanningen och
jag gömmer mig inte för någon.
Jag håller min fackla högt
och låter den lysa in i
mörkret och kylan.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-17 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som trump / putin / etc då. grattis.

"Wetiko is a vampire. A parasite, it consumes our life force by draining us and making us into vehicles to drain others. It is what hates to be seen, has no psychological consciousness (no reflection), and what can't stand the light of our awareness."
2022-02-18

    Lena Staaf VIP
Fint! Fast ibland måste man kanske kompromissa. Men inte om det som är allra viktigast för en.
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP