Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De elektroniska munkarna

Elektroniska munkar vandrar längs förhäxade motorvägar. En grön vind stiger ur marken och 60-talet springer ikapp oss tills vi har glömt vilka vi är. Jag stirrar ursinnigt ned i bunken med sockerkaksmet och mamma och pappa dansar shottis på altanen. 1974 råder oss att bara flyta med i strömmen ut till havets orgier och festliga läckerheter.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-02-17 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP