Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud hjälper den som...

Gud hjälper den
som hjälper
sig själv
och andra.
Ibland så är man
tvungen att
rycka upp sig
själv i håret.
Gud är aldrig
särskilt
långt borta
för den som
söker Honom.
Hans närvaro
är alltid kärlek
och styrka
och Han hjälper
den som hjälper
sig själv och andra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 16:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja man kan inte bara överlåta allt åt Gud. Eget ansvar är viktigt!
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP