Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som du missade i livet

Allt som du
missade i livet
för att du var så
positiv och
optimistisk.
Plus din son
som blev galen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-17 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP