Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskapen III

 

Vetenskapen vet väl vad den gör

beteendemodifikation, CIAs passion

skyr inga läkemedel, ingen militär går säker

tortyr, LSD och sensorisk deprivation

vad spelar det för roll om någon dör?

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-21 23:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stormakterna genom historien har gjort omänskliga ting,och individens värde är just lågt, vilket framgår med önskvärd tydlighet i denna text.
2022-03-22

  Koloristen
Bra att CIA outas i dessa ryssskräckens tider. Balans!
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP